Passepartout

 

Passepartout er et lag med syrefri papp som ligger mellom bilde og ramme. Hovedsaklig benyttes det til foto, grafikk, akvareller, tegninger og annen papirbasert kunst. Dette skaper en fin dybde og et eksklusivt og profesjonelt utseende.

 

Passepartout skal samtidig forhindre at kunstverket kommer i direkte berøring med glasset. Glass består av mineraler som ved direkte kontakt blant annet kan påvirke fargene, og forringe verkets kvalitet og verdi. Gasset fra foto og trykksaker har samtidig en tendens til å sette "avtrykk" i glasset etter en tid, hvis det ikke er avstnd mellom motiv og glass.

 

Galleri SOS skaffer en rekke typer kvalitetspassepartout av ulik tykkelse og forskjellige farger og valører. Mest vanlige er 2 mm tykkelse i offwhite valør. Vi kan levere dobbel (og flere lag) passepartout som gir dybde og preg. Det kan også monteres spesielle passepartoutlister som gir ytterligere preg på innrammingen.

galleri sos stig ove sivertsen kunst utstilling innramming rammeverksted rammeservice rammemaker rammer bilder gallery art galleria sjøgata mosjøen mo i rana sandnessjøen brønnøysund helgeland
web: info helgeland